Receptet, se nedan, kommer från Annika Rognebys bok "Bakglädje & LCHF".
Jordnötskakor
Ingredienser
50 g smör
1 msk ekologiskt jordnötssmör
0,5 – 0,75 dl sukrin melis
2,5 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
50 g smör
1 msk ekologiskt jordnötssmör
0,5 – 0,75 dl sukrin melis
2,5 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda rumsvarmt smör och jordnötssmör.
3. Vänd ner de torra ingredienserna och rör samma till en deg.
4. Forma degen till små runda bollar. Lägg dem på en pappersklädd plåt och platta till dem lätt.
5. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 minuter.
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda rumsvarmt smör och jordnötssmör.
3. Vänd ner de torra ingredienserna och rör samma till en deg.
4. Forma degen till små runda bollar. Lägg dem på en pappersklädd plåt och platta till dem lätt.
5. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Mums! Hoppas din helg varit bra, kram!
SvaraRaderaJag har haft en l
Raderaugn och fin helg! Hoppas du haft det bra med din familj. Kram!