Då är makronerna färdiga med smak av smörkola, mums! Fyllda med smält choklad och Philadelphia och essens av smörkola. Godaaaaaaaaaa! Glöm inte att det är Ernst på tv i kväll, äntligen!!
Cirka 30 st makroner, 150 grader, recept lånat från Lékué
280 g florsocker
160 g malda mandlar
3 äggvitor
1 nypa salt
50 gram strösocker
1 msk vaniljsocker
Sikta i florsockret och rör om ordentligt tillsammans med de malda mandlarna. Elvispa äggvitorna i en skål, tillsätta salt, färgämnet och häll ner sockret lite i taget tills du får en tjock marängsmet. Häll i halva florsocker- och madelblandningen i marängsmeten och rör om försiktigt uppifrån och ned med en spatel. Rör försiktigt ned vaniljsockret och resten av florsocker- och madelblandningen och fortsätt att röra till en jämn blandning. Klicka upp smeten och låt den stå i 30-35 min och vila. Grädda i 150 grader i 20-25 min, låt dem svalna och fyll dem sedan med den fyllning du vill ha!
Lycka till!
Wow vill haaaaaa
SvaraRaderaJa, det kan jag förstå för det var gott! :)
RaderaLilian vill haaaaa
SvaraRaderaJa, Lilian, det var jättegott! Ha en bra sommar! :)
Radera