lördag 18 maj 2013

Nougatchoklad

Nougatchoklad i form av grodor, blommor och hjärtan har jag gjort idag. Snabbt och lätt att göra och smaskigt att ha i kylen och kunna ta en (eller flera) när suget sätter in. :)

Receptet nedan är från boken "Viktminskning med LCHF, så lyckas du" av Åse Falkman Fredrikson.






Nougatchoklad

100 gram mörk choklad
100 gram mandelsmör
1 dl rostade, hackade hasselnötter

Smält choklad och mandelsmör, fördela grovhackade hasselnötter i konfektformar. Häll chokladsmeten över och ställ kallt.

Mums! 

2 kommentarer:

  1. Detta låter verkligen så gott Kate! Mandelsmör är mycket populärt har jag sett nu hos flera LCHF-bloggare... jag måste bara testa att göra det en dag framöver!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rekommenderas verkligen! Ha en bra vecka! Kram!

      Radera