onsdag 22 augusti 2012

Spetstårta!

Andra tårta för den här veckan är färdig. Choklad- och espressotårta IGEN, såå god att det blev en till. Fast den här gången täckte jag den med mörk chokladsockerpasta som är den godaste pastan, tycker jag, fast jag inte är så förtjust i mörk choklad. Det är en chokladtårta helt igen fylld med pollyfluff och spacklad med choklad- och espressosmörkräm. Den är dekorerad med en spets runt om i sockerpasta och en blomma också i sockerpasta.

Jag ska bjuda min arbetskamrater i morgon när vi har planeringsdag. Ha en härlig kväll!



Foto: Share via InstaFrame, http://bit.ly/Instaframe
 
 
 
 

 



                                                           

6 kommentarer:

  1. Ser smarrig ut! Jag älskar bakverk med choklad ;)

    SvaraRadera
  2. Åh den var så vacker! Så duktig du är Kate, hur får du till det med spetsen? Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :) Spets var lätt att göra i formen och sen att klistra på tårtan. Kram och ha en skön helg!

      Radera
    2. Har aldrig testat spets... vill jag göra i framtiden!

      Radera
    3. Ja, gör det för det var inte alls svårt och så blir det så fint! :)

      Radera
    4. Man måste köpa en sådan där spetsgörarsak förmodar jag? ;)

      Radera